Over ons

Extrado is er voor ú

Het grootste bereik

Extrado is een leadplatform dat jaarlijks duizenden leads verzamelt via websites, zoekmachines, bannering, e-mail marketing, social media en andere kanalen. In totaal bereiken we maar liefst 12 miljoen mensen in Nederland die interesse hebben in 8 verschillende (financiële) producten!

Voor en door financiële professionals

Extrado is opgericht door programmeurs én door internetmarketeers en ervaren financieel adviseurs. Die combinatie zorgt ervoor dat u niet alleen gebruikmaakt van de best denkbare techniek, maar ook de leads krijgt die u zoekt – op een manier die passend is voor uw kantoor. Extrado is immers opgezet voor én door mensen uit de financiële praktijk.

Uw succes is ons succes

Omdat Extrado alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoert, is onze overhead laag. Dat vertaalt zich in aantrekkelijke tarieven voor u. Bovendien realiseren we ons dat wij voor ons succes afhankelijk zijn van herhaalde afname van onze klanten. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere euro die u spendeert aan onze leads winstgevend voor u is.

Kies de beste service en techniek

Extrado is het meest efficiënte, effectieve en krachtige marketingkanaal voor financieel adverteren dat momenteel beschikbaar is. Zakendoen met Extrado betekent dan ook dat u kiest voor de hoogste standaard in service, flexibiliteit en kwaliteit mét de meest geavanceerde digitale technieken. Alles wat wij doen, doen we vanuit het oogpunt van onze klanten. Registreer u gratis – en ontdek het zelf!

Heeft u interesse?